1. Uw klant wordt ontzorgd: 6x geen gedoe

Geen nieuwe applicatie leren, geen trainingen, geen leercurve, geen extra hardware, geen consultancy en geen licenties van derden: ‘Ineens’ staan factuurgegevens vooraf ingevuld in de schermen van de applicatie die de gebruiker al kende.

2. Snelle time to market dus snelle ROI

Een ontwikkelaar heeft de basisintegratie met onze factuurherkenning REST API binnen ‘no time’ staan. Uw applicatie heeft dan direct -voor al uw klanten- de beschikking over geavanceerde zelflerende factuurherkenning (eventueel inclusief factuurregels), herkenning van andere documenttypen en diverse integraties. Daar kunt u zelf niet tegenop ontwikkelen!

3. Centrale robuuste SaaS-0mgeving: gedeelde intelligentie

Eén online platform en geen losse ‘on premise’ installaties per klant. Alle ‘slimme’ informatie die wordt gebruikt voor de herkenning van documenten van uw ene klant is altijd direct beschikbaar voor uw andere klanten. Uiteraard zijn backup’s, beschikbaarheid en schaalbaarheid uitstekend geregeld.

4. Waar voor uw geld: uw businessmodel is leidend

DizzyData API brengt verbruik in rekening, maar altijd afgestemd op uw businessmodel. De vergoeding wordt bepaald door het verwerkingsvolume, de duur van de samenwerking en het eventuele maatwerk bij het inrichten van het platform.

DizzyData API is hèt verwerkingsplatform voor documenten en facturen in Nederland, de EU en daarbuiten. Wij verwerken dagelijks grote hoeveelheden facturen voor boekhoudpakketten, purchase-to-pay-pakketten, de Nederlandse overheid via Factuurportal,  accountancyorganisaties van klein tot Big Four en innovatieve bedrijven als taxi-app Über.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *