Visma en DizzyData

Unieke cloudoplossingen die accountants helpen succesvol te zijn voor hun klanten. DizzyData als onderdeel van het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in Nederland.

Honderden advieskantoren werken met DizzyData
Realtime gegevens verwerken middels machine-learning
Koppelt veilig en snel met jouw pakket

Toekomstgericht advies begint bij het verzamelen en verwerken van data. Daarbij geldt, hoe nauwkeuriger en actueler de data, hoe impactvoller het advies. Het platform van DizzyData biedt handige toepassingen waarmee je facturen eenvoudig verzamelt en razendsnel verwerkt. Via een directe verbinding wordt de data andere boekhoudsystemen ingeschoten en vertaald naar een toekomstgericht advies voor de ondernemer. Op die manier vormt DizzyData het fundament van jouw connected experience.

Up-to-date met realtime factuurverwerking

Met DizzyData heb je realtime inzicht in de financiële situatie van jouw klant. Het platform biedt verschillende toepassingen waarmee facturen razendsnel en foutloos worden verwerkt. Zo beschik je over actuele en correcte informatie. Daarnaast worden taken als de boekhouding, belastingaangifte en het opmaken van de jaarrekening op die manier in hoge mate geautomatiseerd. Kortom je hebt meer tijd om samen met de ondernemer vooruit te kijken en kan hem van proactief advies voorzien.

Checklist voor automatiseren

Één centraal platform voor medewerkers en klanten

DizzyData functioneert als interface voor jouw klanten en de boekhoudpakketten die je gebruikt. Daardoor kunnen medewerkers en ondernemers efficiënt samenwerken. Zij leveren de facturen gemakkelijk en digitaal bij het platform aan. Vervolgens worden de facturen automatisch herkent, wordt er een boekingsvoorstel gedaan en controleer en accordeer je het boekingsvoorstel. Met het online archief blijven de originele facturen bewaard. Met het instellen van verschillende workflows creëer je tenslotte een uniforme werkwijze. Benieuwd of DizzyData met jouw boekhoudpakket(ten) koppelt? Bekijk onze koppelingen.

Koppelingen

Één centraal platform

Operationele data voor backoffice management

Om je backoffice nog beter te kunnen sturen verzamelt DizzyData operationele
data. Op basis daarvan genereren we een rapport dat onder andere inzicht geeft
in:

  • Compleetheid van gegevens (t.b.v matching en herkenning)
  • Prestaties per vestiging
  • Prestaties per medewerker

Deze informatie helpt accountantskantoren de efficiëntie van hun backoffice te verbeteren. Daarnaast heeft het kantoor precies inzichtelijk in welke mate zij vooruitgang boeken met het platform. Zo haal je het maximale uit je IT investering!

Backoffice managen

Visma Connected Experience

DizzyData is onderdeel van de Visma-familie. De Visma-familie bestaat uit Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. De waarde van deze samenwerking vertalen we door naar onze klanten. Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap kunnen wij accountants de Visma Connected Experience bieden. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen.”

Ontdek de experience

factuurverwerking platform

The Visma Family representing the Visma Connected Experience for accountants