Team DizzyData aanwezig op Accountancy Expo 2017

Op 20 juni vindt in de Rijtuigenloods te Nijkerk een nieuwe editie van de Accountancy Expo plaats, hét ICT innovatie event voor accountants en andere financieel intermediairs. Komt u ook langs?

Ruim 60 innovatieve ICT exposanten

Team DizzyData is op 20 juni als één van de tientallen innovatieve ICT exposanten aanwezig op de Accountancy Expo met nummer 48 op de beursvloer. De Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of u nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van uw kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

Komt u 20 juni ook naar de Accountancy Expo 2017? Mis het niet! Ontdek het meest vernieuwende evenement in de accountancybranche. Beleef het, laat u inspireren en ontmoet 800 vakgenoten in De Loods te Nijkerk.

DizzyData kortingscode!

Kijk voor meer informatie over het programma, sprekers, exposanten en aanmelden even op de website. Met de DizzyData kortingscode Dizzy2017 kunt u gratis naar het event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *