Online sessie: Automatiseren kun je leren!

Een succesvol advieskantoor bouw je op door administraties te automatiseren. Mens, proces en techniek zijn van invloed in het automatiseringsproces. Als deze factoren niet nauw op elkaar aansluiten, dan zit dat automatisering in de weg.

Erik Peters heeft een succesvol administratie en advieskantoor opgebouwd. Dat heeft hij gedaan door te automatiseren. Tijdens AV-week deelt Erik online vanuit zijn ervaring praktische handvatten en valkuilen op het gebied van mens, proces, en techniek. Zo weet je wat er allemaal mogelijk is en verbreed je je blik. Met slimme automatisering kom je tot een efficiëntere backoffice.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de online sessie naar voren: 

  • De definitie van automatiseren;
  • Standards en practices;
  • Valkuilen bij het automatiseren;
  • Handvatten om te automatiseren. 

De tijd van nu laat zien dat er enorm veel software is waarmee je kunt automatiseren. Voor een klein kantoor is dit een uitdaging. Waar haal ik de tijd, maar ook de middelen vandaan om automatisering te realiseren? Je wilt automatisering immers snel terugverdienen. Daarnaast is het aanbod van software groot. Dit maakt het niet altijd overzichtelijk. 

Je bent zelf het startpunt in automatiseren. Welk routinematige werkzaamheden en standaard processen kan ik efficiënt inrichten? Software is slechts een hulpmiddel. 

Achtergrond Erik Peters

Erik Peters is financieel expert met een bedrijfskundige en technische achtergrond. Vanuit administratie en belastingadvieskantoor Kubus Utrecht Oost helpt hij ondernemers hun financiële kansen te benutten. Erik bezit een NOAB-certificaat, dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

Datum en tijdstip

Zien we jou maandag 21 september (online) van 19:00 tot 19:45 uur?

INSCHRIJVEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *