DizzyData voor

Koppeling

Online factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie voor SnelStart? Met DizzyData genereer je binnen 5 minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Je kan Snelstart met DizzyData koppelen vanaf het pakket SnelStart Instap. Wil je meer weten over de voordelen van de samenwerking tussen DizzyData en SnelStart? Dan nodig ik je uit onze brochure: “DizzyData voor SnelStart”aan te vragen!

Wat is DizzyData?

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. DizzyData werkt met bijna alle bekende boekhoudpakketten. Inkomende facturen worden digitaal via de mail of het DizzyData platform aangeleverd en DizzyData herkent deze automatisch en doet een boekingsvoorstel die jij controleert en accordeert. DizzyData voor SnelStart is een zelflerend en intelligent systeem waardoor bijna alle facturen automatisch worden herkent.

 

De voordelen van DizzyData voor SnelStart

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kan je zelf workflows voor factuurautorisatie instellen. Heb je terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Dan kan je deze automatisch laten goedkeuren en boeken. Heb je facturen die je door een medewerker wilt laten autoriseren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

 

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten ben je aangesloten op de DizzyData omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData werkt goed samen met SnelStart. Mocht je toch support nodig hebben is dit per ticket bij ons altijd inclusief en streven wij naar een reactie binnen 8 uur. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

 

Veiligheid

DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

Simpel in gebruik

Het online portaal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerendheid, slimme technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers en accountants een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is maar ook zeer veilig, robuust en schaalbaar.

 

De voordelen op een rijtje
 • Automatische factuurherkenning
 • Documentverwerking
 • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
 • Factuurautorisatie
 • Geïntegreerd digitaal archief in Snelstart
 • Koppelt met de bekende boekhoudpakketten
 • Voordeliger dan handmatig boeken!
 • Automatisch facturen ophalen
 • In 5 minuten aangesloten
 • Zelflerend en intelligent

 

Implementatie SnelStart

Boekingen vanuit DizzyData komen in SnelStart te staan met de originele factuur. Alle geboekte facturen zijn ook altijd terug te vinden in het digitale archief van DizzyData.

Ontdek het gemak van DizzyData

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie.  Probeer nu gratis!

Probeer gratis!

Download de brochure DizzyData voor SnelStart

Vul je gegevens in en ontdek de voordelen van de samenwerking tussen DizzyData en SnelStart!
 • Indien je op download klikt, ga je akkoord met de
  privacy voorwaarden.