DizzyData voor

Koppeling

DizzyData koppelt met Cash. Met DizzyData genereer je binnen 5 minuten volautomatische boekingsvoorstellen uit gescande facturen, digitale facturen en e-facturen. Met een druk op de knop worden deze in Cash geboekt. Gearchiveerde facturen kunnen zowel vanuit Cash als via de webbrowser direct geopend worden. DizzyData herkent facturen en doet gelijk een boekingsvoorstel op basis van de herkende gegevens.

Wat is DizzyData?

DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke softwaretool voor automatische factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. DizzyData werkt met bijna alle bekende boekhoudpakketten. Inkomende facturen worden digitaal via de mail of het DizzyData platform aangeleverd en DizzyData herkent deze automatisch en doet een boekingsvoorstel die je controleert en accordeert. DizzyData voor Cash is een zelflerend en intelligent systeem waardoor bijna alle facturen automatisch worden herkend.

 

De voordelen van DizzyData voor Cash

DizzyData is niet alleen intelligent en zelflerend maar biedt daarnaast nog een aantal andere moderne toepassingen. Zo kunnen UBL facturen automatisch worden opgehaald en kan je zelf workflows voor factuurautorisatie instellen. Heb je terugkerende facturen van bepaalde leveranciers? Deze kan je automatisch laten goedkeuren en boeken. Heb je facturen die je door een medewerker wilt laten autoriseren? Ook dit is helemaal naar wens in te stellen in DizzyData.

 

Binnen 5 minuten aangesloten

Binnen 5 minuten ben je aangesloten op de DizzyData omgeving. Veilig, snel en zonder extra investering voor hard- of software. DizzyData werkt goed samen met Cash. Mocht je toch support nodig hebben is dit per ticket bij ons altijd inclusief en streven wij naar een reactie binnen 8 uur. Wij zien support niet als afdeling maar als een “way of life”.

 

Veiligheid

DizzyData verwerkt honderdduizenden facturen per maand voor zowel ondernemers als accountantskantoren. Onze applicaties worden gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

Simpel in gebruik

Het online portaal van DizzyData is zeer gebruiksvriendelijk, razendsnel en werkt bovendien zeer intuïtief. Onder de motorkap zit echter een technologie waar jarenlang aan gewerkt is. Zelflerendheid, slimme technologie, API koppelingen, UBL, SSL, mirroring en andere innovatieve technologieën zijn integraal onderdeel van DizzyData. Zo bieden we ondernemers en accountants een oplossing die niet alleen simpel in gebruik is maar ook zeer veilig, robuust en schaalbaar.

 

De voordelen op een rijtje
  • Automatische factuurherkenning
  • Documentverwerking
  • Voldoet aan privacy- en datawetgeving
  • Factuurautorisatie
  • Zelflerend en intelligent
  • Voordeliger dan handmatig boeken!
  • Automatisch facturen ophalen

 

Implementatie Cash

Boekingen vanuit DizzyData komen in Cash te staan met een link naar de originele factuur in het digitale archief van DizzyData.

  • U heeft de Cash Webservices nodig
  • Ook adviseren wij om de CashWin Webservices koppeling ten alle tijden draaiende te hebben

Cash referenties DizzyData

Probeer DizzyData nu direct online!

Ga aan de slag met DizzyData en ontdek het gemak van ons online platform voor factuurherkenning, e-facturatie en factuur autorisatie. Probeer nu gratis!

Gratis proberen