DizzyData Consultancy Services

De sleutel tot efficiënter werken!

 • Verhoog factuurherkenning
 • In hogere mate automatiseren
 • Identificeer knelpunten
 • Beter samenwerken
 • Overzichtelijke rapportages
DizzyData helpt dagelijks bedrijven en accountants om de factuurherkenning te verhogen
Met elk verbeterrapport automatiseren we handmatige handelingen
DizzyData is snel, veilig & betrouwbaar

Werk je al langer met DizzyData en ben je op zoek naar advies op maat? Dan zijn onze consultancy services ook af te nemen, zonder hiervoor het onboarding traject te hoeven volgen. De consultancy services bestaan uit analyses en/of interactieve follow-up sessies die er voor zorgen dat: facturen nog beter worden herkend; het factuurverwerkingsproces verregaand geautomatiseerd wordt; je uiteindelijk nog meer facturen kunt verwerken. 

Kies de audit die bij jou past

Welke consultancy service het beste bij jou past is afhankelijk van jouw uitdagingen en wensen. Wil je inzicht in het gebruik van DizzyData om er zelf mee aan de slag te gaan? Of word je liever begeleid door onze consultant om een verbeterslag te maken? Bekijk welke audit het beste bij jou wensen past of laat je adviseren door ons Customer Success team.

Audit Basic

Wil je weten binnen welke administraties in DizzyData je efficiënter kan werken? Het kan met de Audit Basic. Het succes van DizzyData is onder andere afhankelijk van de volledigheid van je crediteur- en stamgegevens. Dit rapport helpt je de administraties beter te organiseren en in hogere mate te automatiseren. 

De Audit basic bevat een analyse van je crediteur- en stamgegevens en maakt met een analyse van je administraties duidelijk hoe je nog meer winst behaalt met jouw DizzyData omgeving! 

Audit Employee

Help je medewerkers met efficiënt en succesvol werken in DizzyData met de Audit Employee. We voeren verschillende analyses uit om per medewerker inzichtelijk te maken hoe zij DizzyData gebruiken en wat voor hen verbeterpunten zijn. Je krijgt inzicht in:

 • Het aantal verwerkte facturen per medewerker
 • % automatisch verwerkte facturen per administratie
 • Concrete verbeterpunten 

Deze analyses worden opgevolgd door een Q&A sessie waarbij we de medewerkers op interactieve wijze helpen succesvoller te zijn – en hun doelen te behalen met DizzyData. Na drie maanden doen we opnieuw een analyse en bekijken we samen het behaalde resultaat.

Audit Improvement

Net als bij de Audit Basic krijg je bij de Audit Improvement inzicht in de compleetheid van stam – en crediteurgegevens en in de organisatie van je administraties. In tegenstelling tot de Audit Basic krijg je daarna een uitgebreide training om opvolging te geven aan de vastgestelde focuspunten. 

Tijdens de training zorgen we samen voor een betere organisatie van jouw administraties om jouw kantoor te helpen met verdere automatisering van de factuurverwerking. 

Na 3 maanden worden de eerste analyses opnieuw uitgevoerd om de voortgang te bepalen. Deze neem je samen met je consultant door om de vervolgstappen te bepalen. 

 

Audit Dashboard

Met de Audit Dashboard krijg je inzicht in het gebruik van DizzyData, Je ontvangt maandelijks een update van het aantal: 

 • Administraties in DizzyData;
 • Gebruikers;
 • Verwerkte facturen;
 • Automatisch verwerkte facturen. 

Daarmee is de Audit Dashboard een onmisbare tool die je helpt het optimale resultaat te behalen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze consultancy servies en de tarieven of zoek je advies op maat? Neem dan contact op met ons Customer Succes team via 010 – 850 90 98 of per e-mail info@dizzydata.nl.

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's