Factuurverwerking software

Maak facturen verwerken leuker en gemakkelijker met het online platform van DizzyData.

Probeer nu gratis
Factuurverwerking
Honderden accountantskantoren werken met DizzyData
DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand
Snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is de alles-in-1 oplossing voor het digitaliseren en automatiseren van de factuurverwerking van jouw en je klanten. Facturen worden automatisch, snel en correct herkend en in het juiste boekhoudpakket geboekt. DizzyData koppelt met de bekende boekhoudpakketten. Daardoor hoeven jij en/of jouw medewerkers nog maar via één gebruiksvriendelijk platform facturen te boeken.

Factuurverwerking

Factuurverwerking software

Snel en betrouwbaar

  • Volledig geautomatiseerd facturen verwerken
  • Facturen digitaal verwerken
  • Koppelt met de bekende boekhoudpakketten

Factuurverwerking software van DizzyData

Met de online factuurverwerking software van DizzyData verwerk je facturen razendsnel en foutloos. Hierdoor beschik jij altijd en overal over een actuele en correcte boekhouding. DizzyData zet je in voor een geautomatiseerde factuurverwerking, digitale factuurverwerking en elektronische factuurverwerking. De software heeft verschillende toepassingen, zoals factuurautorisatie en e-facturatie. Toepassingen die het verwerkingsproces voor accountants, administratiekantoren, MKB bedrijven en softwarebedrijven versnellen. De online software van DizzyData is realtime gekoppeld aan verschillende boekhoudpakketten en biedt operationele data aan voor het efficiënt inrichten van de backoffice. Data die je helpt de prestaties van de software en gebruikers die ermee werken te verbeteren. Deze data biedt inzicht in de productiviteit van medewerkers en verbeterpunten voor instellingen in administraties.

factuurverwerking software
Bekijk een korte demo over factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking

DizzyData biedt verregaande mogelijkheden voor het automatiseren van je factuurverwerking. Bijvoorbeeld handige toepassingen waarmee je stap-voor-stap kunt automatiseren. Daarmee bepaal jij in welke mate je automatiseert en in hoeverre je controle op het proces houdt. Je kunt de toepassingen in- of uitschakelen per administratie en regels/criteria instellen voor de automatisch te boeken facturen. Kies je ervoor om van al deze toepassingen gebruik te maken? Dan kan je een factuur verwerken zonder dat daar enige handmatige handelingen aan te pas komen. Daarmee besparen klanten tot wel 50% van hun tijd en/of verwerken tot 75% van hun facturen automatisch. Deze hoge mate van automatisering zorgt ervoor dat je realtime inzicht heb in de financiële situatie van de onderneming.

Facturen digitaal verwerken

Naast een geautomatiseerde factuurverwerking zorgt DizzyData voor een digitale factuurverwerking. De software van DizzyData staat in de cloud. Zo kun je facturen digitaal verwerken. Dit geldt voor zowel inkoop, als verkoop facturen. Je levert facturen digitaal aan. Bijvoorbeeld: per mail, of door het bestand vanaf je computer te uploaden in DizzyData. Ook kun je een factuur scannen met de DizzyData app. DizzyData herkent de gegevens van de factuur en doet automatisch een boekingsvoorstel dat jij controleert. Klopt alles uit het DizzyData-voorstel? Dan werk je met één druk op de knop de boekhouding bij. De geboekte facturen vind je eenvoudig terug in jouw digitale archief. Kortom, met de software van DizzyData kun je digitaal facturen verwerken. Dit zorgt voor een online, overzichtelijke administratie.


Elektronische factuurverwerking

Ook maakt de software van DizzyData elektronische factuurverwerking mogelijk. Door elektronische factuurverwerking laat je het gehele factuurverwerkingsproces elektronisch verlopen. Een UBL-factuur komt de software binnen. Vervolgens wordt de informatie van het XML bestand automatisch omgezet in een boekingsvoorstel. Je kunt ervoor kiezen om het boekingsvoorstel te controleren of binnenkomende UBL facturen te automatiseren. Handmatige aanvullingen is met e-facturatie verleden tijd.

factuurverwerking

DizzyData functioneert als interface tussen verschillende boekhoudpakketten. DizzyData koppelt snel en veilig met pakketten als Exact (online), Twinfield,  AFAS, SnelStart, Unit4 en Cash. Zo werk jij nog maar vanuit één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. Dit bespaart je medewerkers een hoop tijd. Wil je weten met welke pakketten DizzyData koppelt? Bekijk hier dan het volledige overzicht van onze koppelingen.

Facturen verwerken met de bekende boekhoudpakketten