Factuurverwerking software

Maak facturen verwerken leuker en gemakkelijker met het online platform van DizzyData.

Probeer nu gratis
Factuurverwerking
Honderden accountantskantoren werken met DizzyData
DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand
Snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is de alles-in-1 oplossing voor het digitaliseren en automatiseren van de factuurverwerking van jouw en je klanten. Facturen worden automatisch, snel en correct herkend en in het juiste boekhoudpakket geboekt. DizzyData koppelt met de bekende boekhoudpakketten. Daardoor hoeven jij en/of jouw medewerkers nog maar via één gebruiksvriendelijk platform facturen te boeken.

Factuurverwerkingsoftware

Snel en betrouwbaar

  • Volledig geautomatiseerd facturen verwerken
  • Facturen digitaal verwerken
  • Koppelt met de bekende boekhoudpakketten

Factuurverwerking software van DizzyData

De verwerking-software van DizzyData richt zich op de elektronische factuurverwerking van accountants- en administratiekantoren, MKB bedrijven en softwarebedrijven. De online software wordt ingezet voor geautomatiseerde factuurverwerking, factuurautorisatie, e-facturatie en is realtime gekoppeld aan diverse boekhoudpakketten. Verschillende toepassingen binnen het platform zorgen ervoor dat facturen razendsnel en foutloos worden verwerkt. Daardoor beschik jij altijd over actuele en correcte informatie!

factuuverwerking
Bekijk een korte demo over factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking

DizzyData biedt verregaande mogelijkheden voor het automatiseren van je factuurverwerking. Bijvoorbeeld handige toepassingen waarmee je stap-voor-stap kunt automatiseren. Daarmee bepaal jij in welke mate je automatiseert en in hoeverre je controle op het proces houdt. Je kunt de toepassingen in- of uitschakelen per administratie en regels/criteria instellen voor de automatisch te boeken facturen. Kies je ervoor om van al deze toepassingen gebruik te maken? Dan kan je een factuur verwerken zonder dat daar enige handmatige handelingen aan te pas komen. Daarmee besparen klanten tot wel 50% van hun tijd en/of verwerken tot 75% van hun facturen automatisch. Deze hoge mate van automatisering zorgt ervoor dat je realtime inzicht heb in de financiële situatie van de onderneming.

Facturen digitaal verwerken

Met het platform van DizzyData kun je inkoop- en verkoop facturen eenvoudig en digitaal verwerken. DizzyData functioneert als voorportaal voor je boekhoudsoftware, waar DizzyData een rechtstreekse koppeling mee heeft. Je levert al jouw facturen digitaal aan. Bijvoorbeeld: per mail, of door het bestand vanaf je computer te uploaden, of door de factuur te scannen met de DizzyData app. Vervolgens herkent DizzyData de gegevens en doet een boekingsvoorstel dat jij controleert. Klopt alles uit het DizzyData-voorstel? Dan werk je met één druk op de knop de boekhouding bij. Daarnaast kun je, als een factuurvoorstel keer op keer klopt, die stroom voortaan automatisch doorboeken. Tenslotte vind je geboekte facturen eenvoudig terug in jouw centrale digitale archief. Kortom, met DizzyData is je administratie efficiënt en overzichtelijk.

factuurverwerking

DizzyData functioneert als interface tussen verschillende boekhoudpakketten. DizzyData koppelt snel en veilig met pakketten als Exact (online), Twinfield,  AFAS, SnelStart, Unit4 en Cash. Zo werk jij nog maar vanuit één geruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. Dit bespaart je medewerkers een hoop tijd. Wil je weten met welke pakketten DizzyData koppelt? Bekijk hier dan het volledige overzicht van onze koppelingen.

Facturen verwerken met de bekende boekhoudpakketten