DizzyData voor Unit4

Handige functies voor automatische factuurverwerking

Ontdek de voordelen van DizzyData voor Unit4

  • Handige functies voor automatische factuurverwerking
  • Inzicht in de prestaties van jouw backoffice
  • Een uniforme werkwijze voor het verwerken van facturen

Handige functies voor automatische factuurverwerking

Met DizzyData voor Unit4 beschik je over handige functies waarmee je de factuurstroom in hoge mate kunt automatiseren, stap voor stap. Je kan facturen bijvoorbeeld direct boeken zonder de factuur onder ogen te zien. Jij stelt zelf de criteria in voor de facturen waarop je dit wilt toepassen. Daarmee houd je controle op het proces. Kortom, met DizzyData krijg je meer grip op je administratie!

automatisering in boekhouding voor Unit4
Digitaal archief
Facturen en bonnetjes scannen met de App
Verschillende automatiseringsmogelijkheden
Gebruiks- en verbeterrapportages

Operationele data voor het managen van jouw backoffice

Een snelle verwerking van gegevens is één van de vele functies van het platform voor het managen van jouw backoffice. Daarnaast verzamelt het platform operationele data, waarmee jij de prestaties van jouw boekhoudafdeling kunt verbeteren. Op basis van de data generen we een rapport die jou helpt de backoffice nóg efficiënter in te richten. Daarmee is DizzyData het fundament voor het toekomstgerichte advieskantoor.

Een uniforme werkwijze voor het verwerken van facturen

Wil je je medewerkers en ondernemers efficiënter laten samenwerken? Dat kan met DizzyData voor Unit4. Daarmee heb je één centraal platform voor het verwerken van facturen. Zowel medewerker als ondernemer werken daarin efficiënt samen. Zij leveren de facturen gemakkelijk en digitaal bij het platform aan. Vervolgens worden de facturen automatisch herkent, wordt er een boekingsvoorstel gedaan en controleer en accordeer jij het boekingsvoorstel. Met het instellen van verschillende workflows creëer je een uniforme werkwijze. Zo heb jij meer grip op je administratie!

DizzyData voor Unit4