DizzyData voor CASH

Volautomatische boekingsvoorstellen

Ontdek de voordelen van DizzyData voor CASH

  • Meer tijd voor de klant door verregaande automatisering
  • Operationele data voor het managen van je backoffice
  • Een uniforme werkwijze voor het verwerken van facturen

Meer tijd voor de klant door verregaande automatisering

Met DizzyData voor CASH beschik je over handige functies waarmee je de factuurstroom in hoge mate kunt automatiseren, stap voor stap. Daarnaast kan je facturen direct boeken zonder de factuur onder ogen te zien. Je stelt zelf de criteria in voor de facturen waarop je dit wilt toepassen. Daarmee houd je controle op het proces. Kortom, meer grip op je administratie!

automatisering in boekhouding voor Unit4
Digitaal archief
Facturen en bonnetjes scannen met de App
Verschillende automatiseringsmogelijkheden
Gebruiks- en verbeterrapportages

Operationele data voor het managen van jouw backoffice

Een snelle verwerking van gegevens is één van de functies van het platform voor het managen van jouw backoffice. Daarnaast verzamelt het platform operationele data, waarmee jij de prestaties van jouw boekhoudafdeling kunt verbeteren. Op basis van die data genereren we een rapport die jou helpt de backoffice nóg efficiënter in te richten. Daarmee is DizzyData het fundament voor het toekomstgerichte advieskantoor.

Een uniforme werkwijze voor het verwerken van facturen

Wil je je medewerkers en ondernemers efficiënter laten samenwerken? Dat kan met DizzyData voor voor CASH. Daarmee heb je één centraal platform voor het verwerken van facturen. Zowel medewerker als ondernemer werken daarin efficiënt samen. Hier leveren zij de facturen gemakkelijk en digitaal bij het platform aan. Vervolgens worden de facturen automatisch herkent, wordt er een boekingsvoorstel gedaan en controleer en accordeer jij het boekingsvoorstel. Met het instellen van verschillende workflows creëer je een uniforme werkwijze. En dat onafhankelijk van het boekhoudpakket waarmee je werkt.

Één centraal platform