DizzyData voor Afas

Volledig automatisch boeken

Ontdek de voordelen van DizzyData voor Afas

  • Gemiddeld 90% van je facturen wordt direct herkend
  • Één centraal platform voor het verwerken van facturen
  • 100% automatisch facturen verwerken

0 %

Gemiddeld 90% van je facturen wordt direct herkend

Met DizzyData voor Afas wordt gemiddeld 90% van je facturen direct herkend. Er komt nauwelijks handmatig invulwerk aan te pas, waardoor de facturen sneller zijn geboekt. Daarnaast wordt de zelflerende scan en herken van DizzyData steeds slimmer. Elke factuur die het platform verwerkt draagt bij aan een betere herkenning. Opgericht in 2010 verwerkt het platform nu miljoenen facturen per maand. Met deze historie is het platform één van de meest effectieve oplossingen op de markt.

voordelen boekhouding automatiseren
Bekijk de casestudy van één van onze Afas klanten
Digitaal archief
Facturen en bonnetjes scannen met de App
Volledig zelflerend systeem
Gebruiks- en verbeterrapportages

Één centraal platform voor het verwerken van facturen

Wil je je medewerkers en ondernemers efficiënt laten samenwerken? Dat kan met DizzyData voor Afas. Medewerkers en ondernemers leveren de facturen gemakkelijk en digitaal bij het platform aan. Vervolgens worden de facturen automatisch herkent, wordt er een boekingsvoorstel gedaan en controleer en accordeer jij het boekingsvoorstel. Heb je meerdere boekhoudpakketten naast Afas? DizzyData koppelt met alle bekende boekhoudpakketten. Daarmee heb jij één gebruiksvriendelijk platform voor het verwerken van facturen.

DizzyData voor Afas
0 %

Met DizzyData voor Afas heb je verschillende automatiseringsmogelijkheden. Jij bepaalt in welke mate je automatiseert en in hoeverre je controle houdt op het proces. Je kunt facturen die voldoen aan bepaalde criteria volledig doorboeken, of het platform zelf je facturen laten ordenen en labelen. Deze en andere handige toepassingen helpen jou de factuurverwerking in hoge mate automatiseren. Zo kun jij een deel van je facturen volledig automatisch doorboeken.

100% automatisch facturen verwerken