DizzyData nu ook beschikbaar voor Exact Online België!

De beste scan en herken software

DizzyData is vanaf nu ook beschikbaar voor Exact Onlinegebruikers in België. De snelle scanherkensoftware van de best gewaardeerde app uit het Exact Online App Center in Nederland helpt u tijd en geld te besparen door geautomatiseerde factuurverwerking.

Lever gescande of digitale facturen (inkoop- en verkoopfacturen) aan per email, via de Digitale Brievenbus, Dropbox, Google Drive, Box.com, Pinkweb, Office365 en zelfs direct vanaf uw eigen server.

De verwerking van de boekingsvoorstellen vindt volledig plaats in Exact Online. Uw medewerkers hoeven geen ingewikkeld scanherkenpakket te leren.

Inrichting software

Het inrichten van DizzyData vindt plaats in een eenvoudige beheer website op dizzydata.nl Er zijn geen consultants, implementatietrajecten of trainingen nodig. Indien u zich nu aanmeldt, kunt u gegarandeerd binnen 10 minuten facturen automatisch verwerken in Exact Online.

DizzyData is 100% saas, 100% cloud. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. DizzyData is een product van Newviews, pionier en marktleider in online factuurverwerking: Bewezen technologie, bewezen support en bewezen service.

Wilt u meer weten? Lees meer over onze producten of bekijk een instructievideo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *