DizzyData API voor developers

DizzyData biedt zijn API aan voor fintech, start-ups, ontwikkelaars en mobile application developers. Maak eenvoudig gebruik van onze intelligente API voor factuurherkenning.

De technologie voor factuurherkenning van DizzyData is white label te gebruiken via de REST API (Application Programming Interface). Dat wil zeggen dat je DizzyData direct kunt implementeren in jouw eigen applicatie. Alle facturen gaan voor ze geboekt worden via de webservice naar DizzyData. Na herkenning kunnen de factuurgegevens door uw applicatie worden opgehaald bij DizzyData.

Functionaliteit

De DizzyData API is een veilig en schaalbaar online softwareplatform met:

  • Zelflerende factuurherkenning
  • Regelherkenning
  • Automatisch schaalbaar voor grote volumes
  • Redundant uitgevoerd voor optimale beschikbaarheid

 

Nieuw, maar vertrouwd

Met DizzyData biedt je jouw klant nieuwe mogelijkheden, maar hoeft hij/zij geen nieuwe applicatie te leren kennen, geen trainingen te volgen, geen extra hardware of licenties aan te schaffen. ‘Ineens’ staan factuurgegevens vooraf ingevuld in de vertrouwde schermen van de applicatie.

 

Snelle time-to-market

De basis integratie met de DizzyData REST API staat binnen ‘no time’. Jouw applicatie beschikt per direct, en voor al jouw klanten tegelijk, over geavanceerde, zelflerende factuurherkenning, eventueel inclusief factuurregels. Andere documenttypen als vrachtbrieven en orderbevestigingen herkent DizzyData ook. Daar is zelf niet tegenop te ontwikkelen!

 

 

Gedeelde intelligentie

DizzyData werkt met één online platform, er zijn geen losse ‘on premise’ installaties per klant. Dat houdt in dat alle ‘slimme’ informatie die gebruikt wordt om documenten van de ene klant te herkennen ook direct voor alle andere klanten beschikbaar is.

 

 

Veiligheid en betrouwbaarheid

We zijn ons er terdege van bewust dat je alleen kiest voor onze technologie als de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. De DizzyData applicaties worden daarom gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup.

 

Meer weten?

Neem contact op met onze DizzyData consultants via 010 – 850 90 98 of per e-mail: sales@dizzydata.nl. We komen graag langs om te demonstreren wat DizzyData voor jouw software zou betekenen.

Download hier de DizzyData API brochure of bekijk de handleiding.

Meer informatie

  • Beste factuurherkenning op de markt
  • Zelflerend platform en gedeelde intelligentie
  • 30.000 facturen per jaar € 500 per maand
500
Aanvragen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's