DizzyData voor accountants

Klaar voor de toekomst met de alles-in-1 oplossing voor online factuurherkenning en automatische factuurverwerking voor accountants.

Probeer nu gratis
Accountants
Honderden accountantskantoren werken met DizzyData
DizzyData verwerkt miljoenen facturen per maand
Snel, veilig & betrouwbaar

DizzyData is een slim platform voor automatische en online factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie. DizzyData werkt met alle bekende boekhoudpakketten en is UBL ready. Jouw klant levert alle inkomende facturen digitaal aan via de mail of het DizzyData platform. DizzyData herkent deze aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel die jij controleert en accordeert. 

Eén interface voor al jouw klanten

Als accountant werkt je met jouw klanten waarschijnlijk met verschillende boekhoudpakketten als AFAS, Exact en Twinfield. Met DizzyData kan je al deze pakketten koppelen aan één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. DizzyData herkent automatisch inkomende facturen en doet gelijk een boekingsvoorstel. Doordat jouw medewerkers nog maar via één platform de facturen hoeven in te boeken scheelt dit een hoop tijd.

online factuurherkenning interface

Bespaar tijd met zelflerende software

Inkomende facturen worden automatisch herkend en er wordt direct een boekingsvoorstel gedaan. Hierdoor hoef je als accountant nooit meer handmatig facturen te boeken. Door het zelflerende systeem en de gedeelde intelligentie worden facturen van de meeste leveranciers automatisch herkend en wordt er een passend boekingsvoorstel gedaan. DizzyData heeft voor sommige accountantskantoren een efficiencybesparing weten te realiseren van maar liefst 50% of meer! Met onze consultants kijken we samen met je naar waar de meeste tijdsbesparing is te realiseren. Het gevolg? Je hebt meer tijd over voor het adviseren van jouw klanten.

online factuurherkenningg zelflerend

Gebruikersgemak voor jouw klant

Boekhoudpakketten zijn vaak zeer uitgebreid en kunnen voor jouw klant als ingewikkeld worden ervaren. DizzyData heeft dé oplossing; één eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform voor online factuurherkenning waar klanten hun facturen kunnen inzien en autoriseren. Met het online archief blijven daarnaast alle originele facturen bewaard, iets wat niet bij alle boekhoudpakketten mogelijk is. Ook kunnen bepaalde facturen op voorhand geaccordeerd en geboekt worden waardoor jij en jouw klant meer tijd overhouden.

onlne factuurherkenning gebruiksgemak

Koppelt met alle bekende boekhoudpakketten

DizzyData functioneert als interface tussen al jouw klanten en verschillende boekhoudpakketten die je wellicht gebruikt. DizzyData koppelt snel en veilig met pakketten als Exact (online), Twinfield,  AFAS, SnelStart, Unit4 en Cash. Bekijk hier het volledige overzicht onze koppelingen. DizzyData is continu in ontwikkeling. Staat één van jouw boekhoudpakketten hier niet bij? Neem dan contact op.

online factuurherkenning koppelingen

Veilig & Snel

Jouw accountantskantoor is binnen 5 minuten aangesloten op de DizzyData omgeving. Samen met jouw DizzyData consultant gaat je aan de slag met de inrichting van het systeem en is jouw kantoor binnen no-time up and running.

Als accountantskantoor is het van vitaal belang dat de veiligheid & betrouwbaarheid van data gewaarborgd zijn. Daarom worden de DizzyData applicaties gehost in de gecertificeerde datacenters van Amazon Webservices in Frankfurt. Iedere schakel in de applicaties van DizzyData en de onderliggende infrastructuur is dubbel uitgevoerd. Alle klantgegevens slaan we binnen de EU op en we maken dagelijks een backup. Zo weet je zeker dat je als accountantskantoor voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en dat de data van jouw klanten veilig staat.

online factuurherkenning veiligheid

Ook top 10 accountantskantoren werken met DizzyData

DizzyData werkt voor veel bekende accountants-, advies en administratiekantoren. Van Baker Tilly  tot Van Oers, DizzyData begrijpt wat er speelt bij accountants. DizzyData beperkt zicht niet alleen tot de allerbeste online boekhoudoplossing, maar treedt ook op als sparringpartner voor accountantskantoren. Zo bieden we verbeterrapportages aan waarin je inzicht krijgt in het gebruik van ons platform en waarin verbetervoorstellen worden gedaan om zo echt alles uit de technologie te kunnen halen.

Download onze DizzyData brochure voor accountants voor meer informatie.

online factuurherkenning reviews

DizzyData is zeer scherp geprijsd!

Functies & prijzen
  • € 2,50 per administratie per maand
  • Ongelimiteerd aantal facturen
  • Portal licentie € 149 per maand
2,50
Nu beginnen

DizzyData koppelt eenvoudig en veilig met vrijwel alle (online) boekhoudprogramma's

Koppeling DizzyData exact Unit4 Snelstart afas cash yuki